Biloppretting

Som distriktets mest moderne karosseriverksted er Namdal Bilskade avtaleverksted for en lang rekke forsikringsselskap, og har alle servicefunksjoner ved håndtering av store og små bilskader. Våre erfarne medarbeidere i Namsos, Rørvik og Brønnøysund er blant de beste i sine fagfelt, enten det gjelder omfattende opprettinger eller mindre lakkeringsoppdrag.

En moderne bilpark krever også oppgradert kompetanse innen biloppretting. Nettopp derfor legger vi stor vekt på kursing av ansatte, noe som igjen gjør at vi er svært godt forberedt uansett hvilket oppdrag som kommer inn portene. For optimal flyt i vår produksjon, er lakkavdelingen dessuten lokalisert i samme bygg som karosseriavdelingen. Det fører til en bedre effektivitet og oversikt.

Samtidig er vi naturligvis opptatt av kundetilfredshet. Oppretting og lakkering blir ofte karakterisert som kostbart, men ved parkeringsbulker, riper og andre småskader anbefaler vi gjerne såkalt SMART Repair – eller «Small to Medium Area Repair Techniques». Her benyttes egne metoder og utstyr som gjør det mulig å reparere mindre lakkskader og bulker langt rimeligere og mer effektivt enn på tradisjonelt vis.

Fordelen er at sluttsummen blir mindre for deg.