Namdal Bilskade

åpner nytt dekkhotell og vaskehall

Next

Den røde løperen er rullet ut, og mellom to fullpakkede reoler med dekk står Tor Erik Flasnes og Thomas Hestmo klare for å ta imot flere nye runde gjester til det nye dekkhotellet i Hestmarka.

– Oi, oi, her var det stort!

Reaksjonen lar ikke vente på seg når vi kommer inn i det nye dekkhotellet i til Namdal Bilskade. Det er lett å la seg imponere, for her er det plass til hele 1888 sett, altså 7552 dekk. Allerede er 763 sett på plass, og duoen er klar for offisiell åpning. – Vi tok over bygget for fire uker siden, og nå gleder vi oss til å vise det fram og ta imot flere «gjester», sier Tor Erik Flasnes som er salgsleder på Namdal Bilskade. Namdal Bilskade eies av Otto Moe og Bilsenteret Namsos, så alle deres, og Motorpartners, dekkhotellkunder er nå flyttet over det nye dekkhotellet i Hestmarka, forteller daglig leder Thomas Hestmo. Det er altså forklaringen på at dekkhotellet allerede har begynt å fylles opp. Men det er fortsatt plass til flere. Mange flere.

”Vi kommer til å tilby henting av dekk i en radius på 4 mil for nye kunder”

Privatpersoner og bedriftskunder

– For kunden sin del betyr samlokaliseringen bare at de må komme hit for å få lagt om. Med det nye bygget blir det mer effektivt siden avstanden fra bukkene til reolene på dekklageret er så kort at det bare tar noen sekunder før vi skal lete opp dekkene. Det er snakk om effektivisering, sier Flasnes.

De nye «hotelldirektørene» legger til at de har satt av 15 minutter til hver bil,
og da har de i tillegg litt å gå på …

– Til kommende sesong er det bare snakk om åtte dager, så har vi lagt om til alle kundene som er inne nå. Da har vi vanlige arbeidsdager. Bedriftskundene tar vi på kveldstid.

For dekkhotellet er ikke bare forbeholdt privatpersoner. Her er det åpent for at både bedrifter og mannen og dama i gata kan sjekke inn dekkene sine. Flasnes og Hestmo understreker at du heller ikke trenger å være kunde hos Otto Moe, Bilsenteret Namsos eller Motorpartner for å benytte deg av det nye dekkhotellet. Det eneste de krever av deg, er 850 kroner per sesong, altså 1.700 kroner i året.

4-stjernes hotell

Synes du det er litt mye styr å frakte dekkene dine til Hestmarka for å få lagt om til vinteren? Frykt ikke, for Flasnes og Hestmo vet råd.

– Vi kommer til å tilby henting av dekk i en radius på 4 mil for nye kunder.
Er du ny dekkhotellkunde hos oss, kommer vi altså hjem til deg og henter dekkene uten at det koster noe ekstra, sier Flasnes fornøyd.

– Da er det bare å avtale tid, så kommer du til oss når du vil legge om.

I tillegg til selve dekkskiftet, vasker Namdal Bilskade dekkene og sjekker mønsterdybden. Om dekkene er slitte informeres kunden om det, samtidig som de får tilbud på nye dekk.

– Men kunden er ikke forpliktet til å kjøpe nye dekk hos oss altså, selv om vi har gode avtaler som gjør oss konkurransedyktige, forsikrer Flasnes med et glimt i øyet.

Gjennom vinteren lagres dekkene varmt og mørkt. Der ligger de godt til vårsola varmer, fuglene kvitrer og asfalten igjen er bar, før det er på tide med et nytt skift.

”Fra 26. september til 3. oktober er det åpningstilbud med 50% på alle vasker”

Ta helgavasken her

Som om ikke nytt dekkhotell var nok, har også Namdal Bilskade utvidet med flunkende ny vaskehall.

– Vaskehallen er åpen hele døgnet, og hvem som helst kan komme og vaske bilen sin her. Det er uhyre enkelt, du trenger ikke å gå ut av bilen en gang, skryter Flasnes.

Etter en kjapp demonstrasjon må vi si oss enige. Du registrerer deg på pitvask.no, velger riktig program og betaler med Vipps. Enklere blir det ikke.

Offisiell åpning

Hestmo og Flasnes ønsker nye og gamle kunder velkommen på offisiell åpning av nybygget lørdag 26. september kl. 10.–16. Det blir servert kaffe og kake hele dagen, og det blir utstilling av biler fra Otto Moe, Bilsenteret Namsos og Motorpartner.

Det vil også bli utført Smart Repair på enkelte biler, og har du noen bulker du vil få fikset, er dette rette dagen for et godt pristilbud.

Er ikke bilen din skitten fra før, skulle du kanskje ønske at den var det, for fra 26. september til 3. oktober er det åpningstilbud med 50% på alle vasker.

Namdal Bilskade forholder seg til anbefalte koronatiltak, og oppfordrer besøkende til å holde god avstand.

Vi håper du, eller dekkene dine, får et godt opphold på det nye hotellet.